Éterické oleje vhodné pro děti - přírodní kosmetika Nobilis Tilia

Jste-li aromaminkou, můžete mít chuť používat éterické oleje na miminko co nejdříve, ale přeci jen vydržte! Novorozenci potřebují cítit především vůni maminky, která je pro ně tou nejlepší aromaterapií. Pokud potřebujete svému děťátku ulevit při potížích, jako je rýma či bolest bříška, sáhněte po bezpečně namíchaných směsích v našich produktech. Jejich přehled i praktické rady pro použití naleznete v článku Dýchací cesty, zoubky, zažívání - obávaná trojice neduhů.

Teprve od třetího až šestého měsíce věku začněte s velice jemnou koncentrací éterických olejů, například do difuzérů nebo do masážních olejů, a řiďte se návody k míchání směsí pro miminka a děti. Stáhněte si seznam olejů, které jsou pro vaše děti vhodné.

Seznam éterických olejů vhodný pro děti

Další návody a praktické rady najdete v článku Aromaterapie dětem. Pro správnou orientaci v účincích esenciálních olejů doporučujeme brožuru Éterické oleje, kde naleznete kompletní přehled našich éterických olejů a popis jejich použití, ředění i skladování.

Zákaznický servis

(+420) 412 383 421

Pondělí–pátek 8.00–17.00

nobilis@nobilis.cz


Povinná publicita dotačních projektů Nemovitosti Nobilis Tilia, OP PIK, Nemovitosti Nobilis Tilia, TECHNOLOGIE Nobilis Tilia, Odborné posouzení abrazivity zubní pasty a Stanovení penetrace aktivních látek naleznete ZDE.

© 2003–2024 Nobilis Tilia s.r.o.
Laboratoře přírodní kosmetiky, Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa | IČ: 25497006 | DIČ: CZ25497006
Nobilis Tilia je zapsaná v Obchodním rejstříku, vedeným Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 21050.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop.