Esenciální oleje vhodné pro těhotné - přírodní kosmetika Nobilis Tilia

Éterické oleje jsou vonné látky přirozeně se vyskytující v rostlinách. Ty jimi lákají hmyz nebo se před nám chrání, dokonce se jimi chrání před viry a bakteriemi. A aromaterapie cíleně využívá těchto účinků vonných éterických olejů pro udržení nebo zlepšení našeho zdraví. Éterické oleje totiž ovlivňují celý náš organismus a prostupují do všech jeho zákoutí. Umí posílit při únavě, ulevit při celé řadě obtíží.

Nastávající maminky nemají v éterických olejích příliš velký výběr, mnohé jsou totiž v těhotenství kontraindikované, a tedy k použití nevhodné. Přesto je aromaterapie nejvyužívanější doplňkovou péčí jak v těhotenství, tak při porodu, protože je příjemná a s psychikou leccos dokáže. Stáhněte si seznam olejů, které jsou pro vás vhodné.

Seznam olejů vhodných pro těhotné

Jak je to s nevhodnými oleji najdete článku Aromaterapie v těhotenství, 1. trimestr. Pro správnou orientaci v účincích esenciálních olejů doporučujeme brožuru Éterické oleje, kde naleznete kompletní přehled našich éterických olejů a popis jejich použití, ředění i skladování.

Zákaznický servis

(+420) 412 383 421

Pondělí–pátek 8.00–17.00

nobilis@nobilis.cz


Povinná publicita dotačních projektů Nemovitosti Nobilis Tilia, OP PIK, Nemovitosti Nobilis Tilia, TECHNOLOGIE Nobilis Tilia, Odborné posouzení abrazivity zubní pasty a Stanovení penetrace aktivních látek naleznete ZDE.

© 2003–2024 Nobilis Tilia s.r.o.
Laboratoře přírodní kosmetiky, Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa | IČ: 25497006 | DIČ: CZ25497006
Nobilis Tilia je zapsaná v Obchodním rejstříku, vedeným Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 21050.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop.